Home         Produse         Galerie         Realizari         Distribuitori         Contact
Incalzitor electric Heatstrip
Incalzitor electric Heatstrip

Incalzitor electric Heatstrip

Pret: de la 740 EURO fara TVA

Gama de incalzitoare Heatstrip sunt produse in Germania si au fost premiate cu trofeul RedDot pentru design in 2010. Folosind tehnologie cu infrarosii aceste sisteme de incalzire sunt foarte performante si spre deosebire de alte tipuri de incalzitoare nu produc lumina rosie deranjanta. Avand un design minimalist, cu o grosime de numai 7,5cm!!! aceste incalzitoare pot sa aiba un sistem de radiocomanda. Prin legarea in serie se pot actiona cu telecomanda un numar de pana la 6 incalzitoare. Un alt atuu este acela ca telecomanda nu functioneaza cu baterii!

Sistem de radiocomanda

Sistem de radiocomanda

Incalzitoarele de terasa marca Heatstrip - Germania sunt singurele incalzitoare care se pot lega in serie, pana la 6 elemente, si la care reglajul sa se faca dintr-o singura telecomanda pentru oricare dintre ele. Cu acest sistem exista si posibilitatea reglarii intensitatii puterii incalzitorului la 3 niveluri: 66%, 80% si 100%.

Telecomanda radio

Gama de incalzitoare de terasa marca Heatstrip sunt singurele la care se poate face reglajul dintr-o singura telecomanda pentru pana la 6 sisteme de incalzire. Acest model de telecomanda functioneaza fara baterii.

Design deosebit

Cu un design deosebit, incalzitoarele electrice Heatstrip produse in Germania au fost premiate in anul 2010 cu trofeul RedDot. Acesta este un premiu acordat celor mai inovative produse ca design si tehnologie! Incalzitoarele Heatstrip au un design minimalist avand o grosime de numai 7,5cm!!!

Sistem de prindere pe perete

Incazitoarele marca Heatstrip produse in Germania se pot monta pe tavan sau pe perete. In cazul unui montaj pe perete, ca sa fie evitat un montaj fix, puteti folosi sistemele articulate care va permit ulterior un reglaj cu directionare eficienta catre locul unde vreti sa fie indreptata caldura.

Sistem de prindere pe tavan

Daca se vrea montarea incalzitoarelor Heatstrip pe tavan exista si un sistem special de prindere pentru cate 2 incalzitoare. In functie de inaltimea locului unde se vor monta incalzitoarele, bratele de fixare se pot comanda la dimensiunea dorita.

Suprafata incalzita

In imaginea de mai sus aveti o schita cu suprafata pe care o incalzeste un model Heatstrip MHS 3200 situat la o inaltime de 2metri deasupra solului. In cazul in care se instaleaza la o inaltime de 2,5m raza de incalzire este chiar mai mare...

Element antiintemperii

Avand in vedere ca incalzitoarele Heatstrip se monteaza in general in spatii exterioare puteti opta pentru un element ce protezeaza incalzitorul de vant si ploaie. Folosind acest element se mareste eficienta termica a incalzitorului.

Element de mascare cabluri

Deoarece firma germana Heatstrip tine cont de faptul ca aspectul este foarte important, in cazul in care doriti, puteti opta pentru un element ce are doar rolul de a masca cablurile. Acestea trec prin spatele elementului si in felul acesta rezultatul final este un incalzitor la care firele nu se vad deloc...

Telecomanda fixa

Incalzitorul Heatstrip poate fi actionat cu o telecomanda mobila sau cu telecomanda fixa din imagine. Aceasta este o telecomanda fara fir si fara baterie ce se poate fixa pe perete, astfel riscul ratacirii ei fiind exclus. 

SPECIFICATII PRODUS:

Tensiune de lucru 220 - 240V 
Design rezistent la apa conform standardului IP-X4
Fara butelii mari si greu de schimbat mereu! 
Foloseste cea mai noua tehnologie de incalzire cu halogen prin tuburi de carbon pentru a obtine o caldura placuta si penetranta
Incalzitorul poate avea 3 setari ale puterii daca se foloseste sistemul cu radiocomanda 
Nu se elimina noxe ca la incalzitoarele de terasa cu gaze.
Incalzitoarele Heatstrip pot sa fie de 0,6kW - 1,8kW - 2,4kW si 3,2kW.
Temperatura exterioara a incalzitorului ajunge la 380 de grade Celsius.