Home         Produse         Galerie         Realizari         Distribuitori         Contact
Incalzitor electric de terasa Titan
Incalzitor electric de terasa Titan

Incalzitor de terasa Titan

Pret: 1550 EURO fara TVA

Cu un design deosebit, minimalist, modelul de incalzitor de terasa Titan are 177cm inaltime si face perte din familia de incalzitoare de lux produsa de Chillchaser - Anglia. Incalzitorul electric cu tuburi de carbon Titan este ideal ca sistem de incalzire pentru terase, gradini, baruri si restaurante deoarece are si un dom luminos care poate crea o atmosfera placuta. Este foarte robust, fiind realizat integral din metal si este ideal atat pentru uz domestic cat si pentru uz comercial. Tuburile patentate cu carbon ale incalzitorului electric Titan reduc semnificativ emisiile de CO2, cu 50% mai putin, in comparatie cu incalzitoarele pe gaze!!! Acum modelul vine cu un calblu electric de 5m inclus, precum si cu o husa impermeabila. 

Senzorul cu infrarosu

Senzorul cu infrarosu

Senzorul cu infrarosu al incalzitorului electric pentru gradina Chillchaser comuta automat pe inchis/deschis, in functie de activitatea pe care o sesizeaza in fata lui. Cand senzorul de proximitate este activat monitorizeaza permanent miscarea oamenilor prin fata lui, pana la o distanta de 4 metri si daca dupa 4 minute nu detecteaza nicio miscare se stinge automat. Apoi, daca senzorul detecteaza iar miscare in fata lui porneste iar automat.

Mobilitatea incalzitoarelor de terasa

Incalzitorul electric produs de Chillchaser - Anglia are role pe postament si maner pe spate, asa incat poate fi manevrat cu usurinta oriunde pe terasa... Incalzitoarele au de asemenea, in spate un spatiu in care se poate pune cablul asa incat sa nu atarne pe jos.

Telecomanda

Incalzitoarele Hercules, Titan, Jupiter si Oceanus sunt gama de lux a Chillchaser - Anglia si sunt dotate cu telecomanda. Telecomanda se poate atasa magnetic de corpul incalzitorului. Cu ea puteti face setari de la distanta si puteti bloca tastatura de pe corpul incalzitorului asa incat in afara de dvs. sa nu mai poata umbla nimeni la reglajele setate.

Sistem de blocare a setarilor

Gama de lux a incalzitoarelor electrice de terasa produse de Chillchaser - Anglia, compusa din incalzitoarele pentru gradini si terase modelele Hercules, Jupiter, Titan si Oceanus au telecomanda inclusa. Cu aceasta telecomanda puteti face setarile de la distata si puteti bloca setarile stabilite de dvs. asa incat clientii sa nu poata umbla la incalzitor.

Sistem de blocare la rasturnare

Pentru ca incalzitoarele electrice de gradina si terasa produse de Chillchaser sunt cele mai exclusiviste beneficiaza si de tehnologie de ultima ora asa incat daca loviti accidental un incalzitor acesta intrerupe automat alimentarea cu curent. Siguranta dvs. este pe primul loc! Doar cu produsele noastre!

Incalzitoarele electrice cu fibre de carbon

Incepand cu 2012 noua gama de incalzitoare electrice de gradina Chillchaser are puteri mai mari, acum ele poseda 2 setari pentru reglajul intensitatii - 1500W / 3000W.  Cele 2 tuburi ale incalzitorului sunt din fibre de carbon care pot fi inlocuite usor daca se strica si sunt garantate sa functioneze pana la 5.000 de ore. Incalzitoarele cu infrarosu ofera o incalzire mai bine directionata, incalzind oamenii nu aerul...

SPECIFICATII PRODUS: 

Cu un design modern, minimalist, extrem de subtire, incalzitorul electric Titan are o inaltime 177cm - fiind ideal pentru exterior cat si pentru interior, la incalzirea teraselor, gradinilor, barurilor si restaurantelor. 

Design robust din metal.
Fiind un incalzitor electric - nu mai folositi butellile grele, dificil de umplut si schimbat ca la incalzitoarele pe gaze - doar bagati produsul in priza de exterior 220-240V si porniti aparatul...
Design rezistent la apa conform standardului IPX5 - standard are si o husa de protectie pentru perioada in care nu este folosit.

Bec economic de 25W inclus.
Foloseste cea mai noua tehnologie de incalzire cu tuburi de carbon si produce caldura prin intermediul radiatiei infrarosu pentru o incalzire placuta si penetranta, cu pierderi minime de energie.
Incalzitorul are 2 trepte - 1500W / 3000W - iar tuburile de carbon sunt proiectate sa tina peste 5.000 de ore si se pot schimba cu usurinta.

Radiaza caldura pana la 4 metri si sub un unghi de 110 grade. 
Nu emana fum si noxe asa cum se intampla in cazul unor incalzitoare pe gaze.
Are sistem automat de intrerupere a functionarii in cazul rasturnarii accidentale.

Are un senzor cu infrarosu care daca nu mai detecteaza miscare timp de 4 minute opreste automat incalzirea. Incalzitorul reporneste automat, la setarile stabilite, cand senzorul detecteaza iar miscare.
Incalzitorul electric are role pentru o deplasare facila.
Are inclusa o telecomanda ce se poate atasa magnetic de corpul incalzitorului.
Grilele cromate protejeaza tuburile de carbon dar nu se incalzesc foarte tare, asa incat pot fi atinse fara sa existe pericol ca sa va ardeti.
Exteriorul incalzitorului este protejat cu o vopsea speciala rezistenta la intemperii.